Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Myslivecké knoflíky
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Nakládaný balkánský sýr III.
Mrkvová mňamka
Nakládaný hermelín VI.
Vepřové na zelenině
Plněné vepřové plátky
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Kuře na paprice
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem