Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Apple pie
Celer s uzeným masem - zapékaný
Zapékaná zelenina se sýrem
Mřížkový koláč : pudinkovo-makový
Fazole s kroupami a slaninou
Hlíva s rýží
Jednoduchý rybí guláš - rychle a…
Babičky škvarkoví šneci
Krémová polévka z řapíkatého celeru
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou