Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný hermelín II.
Hraběnčin rebarborový koláč
Hrachová kaše (moc dobrá)
Bramborová (úková) omáčka
Ginger Beer - zázvorová limonáda
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Izraelský hummus
Zelný salát se zeleninou
Maďarský guláš po našem
Letní těstoviny
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem