Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr s česnekem
Tvarohové řezy sypané
Smažený vepřový řízek se sýrem
Výborný špenátek
Pečené vepřové koleno na zelí
Dort "Hlava koně"
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Citronovo-hruškový koláč
Grilovaný řapíkatý celer
Cuketový salát s omáčkou z…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger