Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Štrůdl se zelím a nivou
Dušené vepřové na provensálském koření
Zelný salát III.
Chilli con carne od Camm
Vepřové kotlety se špekáčkem
Zavařenina z višní a ořechů s…
Bostonské krémové mufiny
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Těstoviny se špenátem
Krémové lečo
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger