Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Hodslavská řezanka
Fenyklová polévka
Závin z listového těsta s červenou…
Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Báječné máslové koláčky - nejen…
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Mrkvové placičky
Hráškovo pórkový krém
Hráškový prívarok (přívarek)
Topinka s grilovaným oštěpkem
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…