Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kynutá bábovka s kakaem
Chléb skoro jako Šumava
Mrkvový salát trochu jinak
Makový jablečník
Zatloukané řízky
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Špenátovo-vločková polévka
Cibulová polévka podle Marušky
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami