Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Univerzální dortový korpus
Krakonošův oběd
Brokolice alá brokolice
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Houbová polévka II.
Hruškový koláč s jogurtem a žmolenkou
Cuketové placičky (nejen) s vločkami
Domácí šunka ála vepřováček
Jahodové lívanečky II.
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek