Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Valašská kyselica
Olejová bábovka
Ševcovský salát
Bulharské papriky s Balkánem
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Slaninová vinná klobása na pivu
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Rafaelo se salkem
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky