Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninový salát s bylinkovou zálivkou
Zapečené těstoviny se špenátem
Kuře „strejdy z Hlinska“
Krkovička pečená s játry a cibulí
Žampionová polévka se zakysanou…
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Jáhlové muffiny
Kouzelný vaječný koňak
Lasagne s hovězím masem
Husí prsa na calvadosu
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou