Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Výborný chléb, který se vždy povede
"Low Temperature" - Roastbeef
Hummus II.
Makový koláč s rebarborou
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Krémová kukuřičná polévka
Kapustová polévka s klobásou
Rajská polévka se špeclemi
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot