Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pravý segedínský guláš
Závin z bramborového těsta
Staročeské kostky
Kokosové vánoční cukroví
Vajíčková pomazánka podle dcery
Karbenátky po našem
Pikantní pirohy s kuřecím a slaninou
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Uzena polévka se zeleninou a…
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros