Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vydatná česnečka
Snadný štrůdl
Palačinkové rolky (roládky)
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Jahodové řezy se zakysanou smetanou
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Podzimní salát Coleslaw
Tudelská zeleninová polévka
Gratinovaný květák
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek