Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švýcarské fondue
Kuřecí směs s bramboráčky
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Bramborovo-houskové knedlíky
Rajčatovo-paprikový salát
Hovězí pečeně na červeném vínu
Čokoládové suflé
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Hermelínová pomazánka nebo salát se…
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek