Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Gulášová polévka z předního hovězího…
Sýrovo-šunkové těstoviny
Makronky se třemi náplněmi
Moravská kapsička
Utajená česneková krkovička
Papriky s rajčaty - sterilované
Bulgur s kuřecím masem
Muffiny na více způsobů
Zapečený lilek s tuňákem
Krůtí roláda plněná hříbky
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot