Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelenina v pánvi
Plněné papriky jinak
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Caesar salát jako z restaurace
Tuňáková pomazánka VI.
Citronová bábovka z pomazánkového…
Harlekýn
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Ořechové řezy s polevou z remosky
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek