Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Guláš s paprikami
Pečená kuřecí stehna
Klobásová pomazánka
Cizrnová polévka s řapíkatým celerem
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Bezlepková bábovka
Segedín s knedlíkem po našem
Cibulové kroužky
Bezlepkový dortík do skleničky s…
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek