Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krkovička na celeru
Maxi palačinka
Smažený tvarůžek v hermelínu
Palačinky s jahodovým rozvarem
Zavařené houby ve sladkokyselém nálevu
Plněné ořechové rohlíčky
Zeleninové ratatouille
Zapečené cukety se šunkou a sýrem
Pečený květák s kari
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek