Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vajíčková pomazánka od Mariky
Kuřecí noky do polévky
Výborné koblížky z trouby
Zelný salát s jablkem a mrkví
Dunajské vlny s třešněmi
Kokosky ze Salka
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Pohankové zeleninové rizoto s kuřecím…
Gurmánská krkovička
Rychlé karí s květákem a batáty
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky