Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodové tiramisu II.
Salát z červené řepy s křenem II.
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Mramorová bábovka II.
Těstoviny s kozím sýrem
Jahodový dort s tvarohem a želé
Raubířovy zapečené těstoviny
Jednoduchá nivová omáčka s kuřecím
Dýňová polévka krémová
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem