Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Pomazánka z Nivy s ořechy
Zapečené brambory se smetanou
Nejfalešnější svíčková
Nakládané maso
Listové řezy s rumovou polevou
Omáčka z vepřových jater
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Rýžové nudle se zeleninou a tuňákem
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek