Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborový kuba
Čočkový salát se zelím
Muffinky
Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…
Zapečené brambory se žampiony
Králík v zelenině s hořčicí
Fofrperník
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Vepřová pečeně s houskovými knedlíky…
Polévka z lišek
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem