Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová játra na smetaně
Kuřecí játra "ber nebo běž!"
Nutelové řezy s vůní skořice
Ferrero Rocher na plechu
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Křenová sekaná
Přírodní plátky se zeleninou a…
Bůčkový holandský řízek
Kynuté makové buchty
Jihočeská „pucková“ polévka
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Galetka s letním ovocem
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Souvlaki s tzatziki
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi