Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salát z červeného zelí
Smažený květák (brokolice) v pivním…
Napoleon řezy II.
Nejrychlejší tvarohové kuličky
Kuřecí prsíčka v tatarce
Nekynuté rychlé těsto na pizzu
Medovo-mléčné kuličky
Jablečný (hruškový) hřích - dort
Nepečené ovesné placičky s arašídovým…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake