Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový patrový dort
Crème Brûlée
Krůtí medajlonky se sýrem
Voňavé anglické kapsy
Tortilla s čerstvou zeleninou
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Anglická pečeně (Carvery)
Kuřecí stehna v rajčatové marinádě
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Sedlácké brambory s bryndzou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem