Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krabí pomazánka
Srbský vepřový guláš
Guláš z drůbežích žaludků a srdíček
Lahodné tvarohovo-kávové řezy
Barevné pomazánky - Brokolicová
Kuřecí guláš na černém pivu s…
Pečené plněné papriky III.
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Škvarkové rohlíčky II.
Sedlácké brambory s bryndzou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem