Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se zeleninou
Tvarohová pomazánka s ředkvičkami
Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou
Lahodný roládový moučník
Těstovinový salát se šunkou a paprikou
Koláč s kuřecím masem a olivami
Brokolicovo-bramborové placičky
Hovězí karabáček na světlém pivu
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek