Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lehký tvarohový koláč
Žravé řezy
Plněná sekaná pečeně II.
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Kuřecí kari maso s cuketou
Polévka z pečeného květáku
Hráškový prívarok (přívarek)
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami