Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelný salát s koprem
Čočka žravka
Kuřecí prsíčka v tatarce
Jemná cuketová pomazánka s ricottou
Báječná (nejen) broskvová roláda
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Halali-smetanová omáčka po našem
Kremrole paní Čermákové
Zapečený chléb se špenátem a sýrem
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Sladký jogurt s kořením
Banánové lívance s kokosem a jablky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Vafle s karamelem a kokosovou…