Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře na citronech
Tvarohový tunel plněný ovocem
Kuřecí těstoviny v rajčatové omáčce
Řezy Pribiňáček
Rajčatový salát s cuketou a…
Grilovaná nebo pečená špeková zelenina
Dančí kýta na pivu
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Francouzské bagety (Baguettes)
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…