Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sója s houbami
Květáková polévka II.
Barvená velikonoční vejce v…
Rozpékané bylinkové brambory
Plněné cukety s ementálem
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Nadýchané špenátové lívance
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Chalupářská hrstková polévka
Mexický hrnec s rýží
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami