Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečný závin s piškotem
Rybí pomazánka z tuňáka
Rohlíky na ráno
Nedělní štola
Maso na gril nebo do trouby v…
Slaný dort I
Listové řezy s rumovou polevou
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Maková bábovka hrníčková a rychlá
Králičí karbanátky s bramborovou kaší
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem