Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře v kořenové zelenině
Krkovička na celeru
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Domácí chléb pečený v troubě
"Sloppy Joes" - zapečený sendvič
Asijský králík - jednoduše a chutně
Česneková růžičková kapusta se…
Tvarohové šátečky (závin) s rebarborou
Bramboráky se slaninou
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky