Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Lahůdkový guláš s fazolkami
Vepřové v alobalu
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Rýžovo-jablečný nákyp
Bulgur s kuřecím masem
Čokoládový koláč "kokoska"
Houbové karbanátky (nejen) s mletým…
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky