Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Selské brambory
Velikonoční nádivka
Krůtí stehno trochu na divoko
Šťavnatý citronový koláč
Česnečka z Vysočiny
Dortíčky se šlehačkou
Rýžovo-jablečný nákyp
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Jihočeská kulajda od maminky
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake