Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová omáčka II.
Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka
Smetanovo-bramborový krém
Zeleninovo-ovocný salát s dresingem
Studená cuketová polévka se dvěma…
Broskvové řezy II.
Jablečný závin s tvarohem z…
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Hasenöhrl (zaječí uši)
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek