Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pečené kuře na zelí s medem
Krabí tyčinky na kari s rýží
Cuketové placky II.
Müsli tyčinky II.
Perník s kokosem
"Patizoňáčky" - bramboráky z patizonu
Mrkvové šátečky s povidly
Zeleninový salát s rukolou a opečenou…
Polévka z pečeného květáku
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi