Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Guláš od mámy
Domácí veka
Bazalkové kuře s ořechy
Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Mrkvová-pažitková pomazánka
Perníková bábovka se švestkami - ,…
Bryndzová pomazánka II.
Vláčné mrkvové taštičky
Kachní prsa a bramborové suflé
Kořeněná rýže s tuňákem
Letní těstoviny
Cukety plněné mletým masem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Rajčatový salát s prosciuttem a…
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Ovocné tiramisu do skleničky
Květákové steaky z grilu
Restovaná zelenina se sýrem halloumi