Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové maso s hráškem na smetaně
Koláč s hroznovým vínem
Chlebová pečeně
Banánová espuma v čokoládové…
Polévka z vaječné jíšky
Česneková pomazánka s mascarpone
Moje sýrovo-šunkové muffiny
Jednohubky / chlebíčky s červenou…
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Kaplická cmunda
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem