Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Univerzální dortový korpus
Sádlovky - recept po babičce
Pařeznická bramboračka
Bílý šťovíkový boršč
Meruňková marmeláda
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Smažené bramborové kroužky
Povidlové šátečky
Zeleninový boršč
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake