Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodové tiramisu II.
Pomazánka z červené řepy II.
Dýňový kompot s ananasovou šťávou
Borůvkový (višňový) likér
Vaječná pomazánka II.
Dortík s pudinkovým krémem,…
Bramborový bochánek (mazanec)
Jáhlové placičky s mrkví
Džem z rakytníku
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi