Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drůbeží játra mojí mámy
Květáková polévka s mrkví II.
Listové řezy s tvarohem
Taštička z listového těsta s pudinkem…
100% rajská šťáva - sterilovaná
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Hovězí ptáčky s rýží
Pěna s polevou z hořké čokolády
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem