Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bifteky se zeleným pepřem
Telecí perkelt
Ostrá pomazánka s pivem
Hermelínové karbanátky
Nivové placičky
Ryba v pivním těstíčku podle Viléma…
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Česneková krkovička na houbách
Kořeněné chipsy z hlívy
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky