Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ukrajinský boršč II.
Víno z bezinek
Arabská rýže
Jablkový mřížkový koláč
Květákový nákyp s kuřecím masem
Kořeněné škubánky-opečenky
Cikánská pečeně na víně s kořenovou…
Domácí houskový knedlík
Jednoduché žampionové kari
Krůtí závitky se zeleninovým bulgurem
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…