Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Univerzální bramborové těsto
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Rybízový koláč podle paní Mixové
Vánočka z domácí pekárny
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Kuřecí srdíčka - pečená
Těstoviny se špenátem
Výpečky s chlupatými knedlíky a zelím
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Pečené bramborové lupínky
Kachní paštika
Banánové lívance s kokosem a jablky