Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krevety s pikantní omáčkou
Kuřecí roláda IV.
Zelná polévka III.
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Sýrová polévka V.
Tortelloni alla panna
Zeleninový kuskus
Slaný koláč z křehkého těsta (quiche)
Mrkvové placičky
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.