Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po břeclavsku
Ivetčin kynutý knedlík
Lehká rajská omáčka
Polévka s červenou řepou
Rýžový nákyp s meruňkami
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Jablíčka v županu se žloutkovým krémem
Falešný tatarák z junioru
Cuketa snadno, rychle a chutně
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone