Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rajčatová pizza
Pomazánka na topinky a toasty
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Rychlá kuřecí roláda z řízků
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Anglická gulášová polévka
Vaječné toasty
Treska pečená s paprikami
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem