Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Andělská očka
Bramborový salát s okurkou
Brokolicová polévka se žampiony
Žampionový salát pro mlsné
Fantastický bramborový chléb
Marinované plátky s bramborem-zapečené
Pařížské rohlíčky IV.
Brokolicová (květáková) roláda
Dýně s kořenovou zeleninou
Kuřecí prsa Hasselback
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky