Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po břeclavsku
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Pomazánka křenová a česneková
Medové perníčky od babičky
Bramborové šišky s mákem a švestkovou…
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Čokoládová bábovka ze zakysanky
Nutelový dort II.
Zeleninový vývar
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Polévka z červené čočky
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Čokoládové brownies
Trojí sladká ovesná kaše
Jednoduchý salát z červené řepy
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Francouzská cibulačka